ברוב של 51 סנטורים מול 49, אישר הסנט האמריקני את רפורמת המיסים של הנשיא טראמפ

 

ברוב של 51 סנטורים מול 49 אישר, בישיבת לילה שנמשכה עד שבת בבוקר 2.12, הסנט האמריקני את רפורמת המיסים של הנשיא טראמפ.
זהו ניצחון פוליטי חשוב לנשיא טראמפ, אלא שהוא נבלע במבול הידיעות על הודאת יועצו לביטחון לאומי לשעבר מייקל פלין, כי שיקר בחקירתו ל-FBI על קשריו עם רוסיה.
כמה מסעיפי רפורמת המיסים שונו ברגע האחרון כדי להבטיח שרוב הסנטורים הרפובליקנים יתמכו בה. בהצבעה על מספר סעיפים היה צורך להשתמש בקולו של סגן נשיא ארצות הברית מייק פאנס Mike Pence כ'קול שובר שיווין' כדי לאשרם.
בעוד הנשיא דולנלד טראמפ והרפובליקנים אומרים, כי רפורמת המיסים תמריץ מעתה את גלגלי הכלכלה האמריקנית, וכי מיליארדים של דולרים אמריקנים שהושקעו עד עכשיו בארצות חוץ יזרמו בחזרה לארצות הברית וייצרו אפשרויות ומקומות פרנסה חדשים, אומרים הדמוקרטים, כי הרפורמה נועדה להזרים כספים לכיסיהם של העשירים-כספים שיילקחו מהמעמד הבינוני.

Print Friendly, PDF & Email

1 תגובות עבור “ברוב של 51 סנטורים מול 49, אישר הסנט האמריקני את רפורמת המיסים של הנשיא טראמפ

  • דצמ 3, 2017 @ 13:46 at 13:46
    Permalink

    The Democrats are LIARS that's all those extremist LEFTISTS have LEFT is LIES

    This is their old talking points that lowering taxes on people helps the rich, not taking money from people helps people and the people that need that help the most are not the rich but everyone else

    This tax reform and tax cuts and especially the repealing of the evil Obamaocare mandate is Great for the poor and the middle class.

    Reply

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *