חיל האוויר תקף 'תשתית טרור מרכזית' ברצועת עזה בתגובה לירי הטילים לעבר מטרות בישראל

מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו, ביום חמישי לפנות בוקר 4.12, מה השוגדר בהודעת הצבא "תשתית טרור מרכזית ברצועת עזה" בתגובה לירי שלושה טילים לשטח ישראל. מהרצועה נמסר כי הותקפו מספר מטרות מספר פעמים על ידי מספר מטוסים של חיל האוויר בדרום הרצועה ליד רפיח וחאן יונס.
בהודעת צהל נאמר, 'כי הצבא ימשיך וינקוט בכל האמצעים שעומדים לרשותו, מעל ומתחת לקרקע, לסיכול ניסיונות פגיעה בתושבי מדינת ישראל. 'אנו ערוכים ומוכנים למגוון תרחישים ונפעל מול כל ניסיון להפר את הריבונות הישראלית'.
תיקדבקה: זו פעם שנייה תוך שבוע שחיל האוויר מפעיל מספר מטוסי קרב בתגובה על ירי טילים. בשבת 30.12 תקפו מטוסי קרב עמדת תצפית ריקה של החמאס ליד חאן יונס.  
במשך כל יום ד' נמשך בלבול בהודעות צה"ל ואי אפשר היה להבין מהן באם מהרצועה נורו פגזי מרגמה או טילים. הירי ותגובת צה"ל באו 24 שעות לאחר שהרמטכ"ל רב אלוף גדי אייזנקוט הגדיר את אלה הדורשים להגיב בעוצמה ברצועה 'כלא אחראיים'.

Print Friendly, PDF & Email

2 תגובות עבור “חיל האוויר תקף 'תשתית טרור מרכזית' ברצועת עזה בתגובה לירי הטילים לעבר מטרות בישראל

  • ינו 4, 2018 @ 4:52 at 4:52
    Permalink

    הרמטכ"ל רב אלוף גדי אייזנקוט MUST be Fired now
    The man is a disaster and not very capable in my opinion

    Reply
  • ינו 4, 2018 @ 11:25 at 11:25
    Permalink

    מי שאומר "להגיב בעוצמה", הכוונה מלחמת צוק איתן 2

    Reply

תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי נאצה, הסתה או פגיעה, דיבה בהתאם לתקנון השימוש באתר של תיקדבקה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *