שלטונות ערב הסעודית שחררו 23 איש מתוך 200 שנעצרו לפני חודשיים באשמת שחיתות. כל המשוחררים הסכימו לשלם כספים עבור שחרורם
מקורות רשמיים בסעודיה מסרו, ביום שלישי 26.12, כי שוחררו 23 איש מתוך 200 העצורים הסעודים המוחזקים כבר כמעט חודשים-החל מה-4 בנובמבר, במלון קרלטון ריץ בריאד, באשמת גניבת כספים מהאוצר הסעודי. בין העצורים נסיכים בני משפחת המלוכה, שרים לשעבר, ואנשי עסקים ופיננסים, ביניהם מהבולטים ביותר בעולם העסקים המערבי-ערבי.
לא נמסר מי הם המשוחררים.
תיקדבקה: אחת הסיבות לכך ששמות המשוחררים לא פורסמו היא העובדה שבין המשוחררים לא נמצאים נסיכים ולא אנשי פיננסים ועסקיים מרכזיים.
שלטונות סעודיה אמרו, כי מדובר בגל ראשון של משוחררים שהגיעו להסכמים בדבר הסכומים שהם צריכים להחזיר לקופת האוצר, וכי בימים הקרובים ישוחררו עוד עצירים נוספים.
קראו את הניתוח המיוחד של תיקדבקה על המחיר הגבוה של חופש אישי לנסיכים ולמיליונרים בערב הסעודית.