אבו מאזן בנאום באל-אזהר בקהיר: 'אנחנו נמצאים כאן כבר 5,000 שנה עוד מימי הכנענים שבנו את ירושלים. אנחנו הכנענים'
בנאום שנשא ביום ד' 17.1, במוסד אל-אזהר בקהיר, אמר יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן את הדברים הבאים: 'ירושלים היא שער השלום רק כשתהיה בירה לפלסטין. אבל היא גם שער למלחמה, אי-ביטחון ואי-יציבות אם לא תהיה כזאת. טראמפ צריך לבחור'.
ישנה קונספירציה נגד ירושלים וכי זו קונספירציה שנועדה לנטוע נטע זר בפלסטין. אנחנו נמצאים כאן כבר 5,000 שנה עוד מימי הכנענים שבנו את ירושלים. אנחנו הכנענים.'
אבו מאזן הוסיף ואמר עוד: 'לא נולד ולא ייוולד הפלסטיני, הערבי או הנוצרי, שיעשה מקח וממכר על ירושלים ופלסטין ויוותר על גרגיר אחד מאדמתה.'
קראו את הניתוח המיוחד של תיקדבקה: ''מול האולטימטום שארה"ב מצרים, סעודיה וה-UAE, מציבות לאבו מאזן. מציג המנהיג הפלסטיני אולטימטום לנשיא טראמפ-מלחמה.
לדעתי אבו מאזן מקצץ בהיסטוריה של הערבים באיזרנו הם היו קימים עוד בתקופת האדם הניאנדרטלי
תיקון יאסר עראפאת היה אדם וחווה היתה גב מאזן
אם זה מה יטענו הפלסטינים יהיה להם קשה להסביר למה נקראים בשם העם שפלש לאזור זה ונטש אותו כאלפיים שנה אחרי הופעתם של כנענים.
נראה לי יותר עמלקים
אני מבין שהכנענים לא התקדמו הרבה מאז 5000 שנה…..
כנעני … פחחחח
ארור כנען עבד לאחיו
לפני חודשיים – אנחנו הפלשתים…כשראה שהזמן לא מספיק לו נגד היהודים
היום הם הכנענים ….
עדיין זה לא יעזור לו אז הוא יגיד שהם הדינוזאורים….
If the Palestinians are the KENA'ANIM I'm an Astronaut
only a joined moderate sunni countries pressure on abu mazen
will solve the new cananites jews conflict
the Palestinians will not dare to stand agin theier dera Saudis Egyptians Jordanians UAE brothers
Abu Dis here we come
Hey BiBI Jason Greenblat and Jared Kutchner and MR President Trump
this is a golden opportunity summon all these heads of states
and give them a time line for the creation of Palestine /caanan wich will have jenin Nablus rammalla tul karem hebron ans its beutifull cananite ancient city as their capital Abu Dis
הם בנו בתור פועלי בניין, זה לא נותן להם זכויות. בעל הבית הוא בעל הזכויות.
שימו לב איך לא קיימת בלקסיקון שלו המילה "יהודי". זה מוסלמי או נוצרי. יהודי יוק! לא קיימת אצלם בהיסטוריה שום עדות על העם הזה. הם חיים במן יקום של שכנוע עצמי כמו גבלס שאמר אם תחזור על שקר הרבה פעמים, בסופו של דבר יאמינו לך.
בשבילו התנך הוא קונספירציה. בשבילו הארכיאולוגיה היהודית – קונספירציה. בכל משפט שלו ישנה ההזייה הקונספירטיבית שמפעמת בכל העמים "ששוכנעו" ע"י היהודים החזקים להשתלט על פיסת ארץ עלובה כאילו שזה הדבר שהיינו עושים אם היה לנו קצת שכל…
אצלו ההיסטוריה התחילה עם ההיג'רה בשנת 622 ספירה וכל מה שהיה קודם היה טבולה ראסה אחת גדולה.
אגב הוא מתכחש גם לכתוב בקוראן על ההבטחה של ארץ ישראל רק ליהודים. חחחחח!
The Palestinians live in denial and Abbas' thesis (from a Russian university) was Holocaust Denial alleging that "only" one million Jews were killed and that the Zionists were partners with the Nazis in their murder. The leader of the Palestinians (Grand Mufti of Jerusalem) offered to help the Nazis in the "final solution". These are unevolved people.
הפלסטיני הראשון היה כאן לפני 150 מיליון שנה
פלסטינוזאור עבדאלה רקס
חזק!!!…חחחחחחחחח
הוא ממאן להאמין שמכל 1400000000 מליארד וחצי המוסלמים ו600 מליון מתוכם כאן מסביבנו אף אחד לא מצליח למחוק אותנו כפי שהוא מנסה יום ולילה!!כי זה לא מולנו הוא עומד!!הוא עומד מול אדריכל העולם הקדוש ברוך הוא יתברך !!זאת מלחמתו וזאת קבורתו של אבו מאזן ושאר מרעיו למיניהן השונים ואת זה הוא לא מצליח להבין.כי מערבי אפשר לעשות דוקטור אפילו דוקטור מכחיש שואה !!אבל להוציא את הערבי מהדוקטור זאת כבר משימה בלתי אפשרית!!!
מעניין איך הוא יסביר, למה שכתוב בקוראן על ההבטחה של ארץ ישראל רק ליהודים. ועל כך, שירושלים לא מוזכרת בקוראן, ואת זה שירושלים מוזכרת המון פעמים בתנ"ך.